h:ström - Text & Kultur AB

h:ström - Text & Kultur AB

 

h:ström - Text & Kultur AB är ett multikulturellt företag som bedriver boklig verksamhet, alltifrån tryckeri, via förlag, till bokhandel och antikvariat.

Bokförlag

Kontakt

Adress:
Skiftesvägen 6
90354 Umeå
E-post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon:
090 145 405

Kontaktformulär

Skicka ett mail
(frivilligt)

INFORMATION TILL LEVERANTÖRER

Har ni fått en beställning via Bokinfo/Bokrondellen eller på annat vis och ska skicka böcker till h:ström - Antikvariat & Bokhandel / h:ström - Text & Kultur AB?

Klicka här

SÄLJA BÖCKER TILL OSS

Vi köper i normala fall gärna in antikvariska böcker och boksamlingar - dock håller vi just nu på att försöka komma igång med butiken i de nya lokalerna på Grisbacka och har köpstopp ett par månader framöver. Hör gärna av er framemot våren.

ÖPPETTIDER

Vi kämpar med att få i ordning på butiken i de nya lokalerna på Skiftesvägen 6 och hoppas att kunna öppna officiellt innan jul. Vi har dock igång postorderverksamheten.

Vi sitter här på plats åtminstone 09.00-16.00 med öppen dörr.

Observera, dock: vi har inte alla böcker uppe på butikshyllorna - en hel del böcker finns på lagerhyllor eller i värsta fall i lådor och vi kan behöva någon dag på oss för att leta fram böckerna. Söker du en särskild bok och vill plocka upp den i butiken rekommenderar vi dig att lägga en beställning i vår webshop och välja leveranssätt "Hämtas i butik", så hör vi av oss när vi plockat fram din beställning. Där ser ni också preliminära leveranstider på olika böcker.

Här hittar du oss