Antikvariat & Bokhandel
h:ström - Text & Kultur AB

logotyp antikv vit gul 300p

 

h:ström - Antikvariat & Bokhandel är umeås största antikvariat och bokhandel med fokus på skönlitteratur och humaniora

Under vintern 2016/2017 bygger vi om sajten bokliv.se - vi ämnar lansera en ny sajt för bokförsäljning under våren! Håll gärna koll på vår facebook-sida (https://www.facebook.com/bokliv.se). 

Mer information kommer...

INFORMATION TILL LEVERANTÖRER

Har ni fått en beställning via Bokinfo/Bokrondellen eller på annat vis och ska skicka böcker till h:ström - Antikvariat & Bokhandel / h:ström - Text & Kultur AB?

Klicka här

Nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på antikvariatets nyhetsbrev för aktuella nyheter, information och erbjudanden.

SÄLJA BÖCKER TILL OSS

Vi köper i normala fall gärna in antikvariska böcker och boksamlingar - dock håller vi just nu på att försöka komma igång med butiken i de nya lokalerna på Grisbacka och har köpstopp ett par månader framöver. Hör gärna av er framemot våren.

ÖPPETTIDER

Vi kämpar med att få i ordning på butiken i de nya lokalerna på Skiftesvägen 6 och hoppas att kunna öppna officiellt innan jul. Vi har dock igång postorderverksamheten.

Vi sitter här på plats åtminstone 09.00-16.00 med öppen dörr.

Observera, dock: vi har inte alla böcker uppe på butikshyllorna - en hel del böcker finns på lagerhyllor eller i värsta fall i lådor och vi kan behöva någon dag på oss för att leta fram böckerna. Söker du en särskild bok och vill plocka upp den i butiken rekommenderar vi dig att lägga en beställning i vår webshop och välja leveranssätt "Hämtas i butik", så hör vi av oss när vi plockat fram din beställning. Där ser ni också preliminära leveranstider på olika böcker.

Här hittar du oss