Antikvariat & Bokhandel
h:ström - Text & Kultur AB

logotyp antikv vit gul 300p

 

h:ström - Antikvariat & Bokhandel är umeås största antikvariat och bokhandel med fokus på skönlitteratur och humaniora

Har ni fått en beställning via Bokinfo/Bokrondellen eller på annat vis och ska skicka böcker till h:ström - Antikvariat & Bokhandel / h:ström - Text & Kultur AB? På denna sida finner ni all information ni behöver.

 

Tänk på...

Vi godtar inte några avgifter utöver inköpspriset på artikeln; till sådana avgifter räknas expedieringskostnader, fraktkostnader etc. Frakten bekostas av oss via antingen FRISVAR eller DHL MOTTAGARFRAKT enligt nedan, om inte annat blivit överenskommet.

Använd er av vårt frisvar eller DHL mottagarfrakt (se nedan för utförlig info) - vi bekostar frakten.

Om vi angivit en orderreferens ber vi er att den alltid finns med i bokleveransen och på fakturan, observera att ni inte ska uppge/använda er av PO-numret (gäller Bokinfo-leverantörer) utan den referens som eventuellt står i ebrevet med beställningen från Bokinfo.

Kontakt för frågor

För frågor eller synpunkter kring leveranser kontakta: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 090-145 405, tryck för Antikvariat.

Godsadresser (ej fakturaadress)

För fakturaadress, se nedan.


Försändelser under 1 kg (brev) och ifall ni inte kan skicka med DHL - Skicka med FRISVAR

Skicka ofrankerade försändelser till adressen:

h:ström - Text & Kultur AB
SVARSPOST 20587771
908 50 Umeå

Posten fakturerar oss i efterhand. Skriv bara FRISVAR i övre högra hörnet, där frimärket brukar sättas.


Försändelser som väger över 1 kg - DHL MOTTAGARFRAKT

"Postpaket" godtas inte.

Om ni själva använder DHL:s webtjänst, ange PAKET som fraktsätt och ange mottagaren som fraktbetalare, ange vårt kundnummer: 211011.

Om ni inte har ett konto hos DHL, klicka här, för att öppna upp DHLs bokning. Välj DHL PAKET och klicka sedan på BOKA OCH SKAPA FRAKTDOKUMENT. Fyll i era adressuppgifter (observera att det ska vara godsadressen, en gatuadress där de kan hämta upp paketet), våra adressuppgifter (se nedan), antal paket och deras sammanlagda vikt.

Ange sedan under FRAKTBETALARE att mottagaren betalar och ange vårt kundnummer: 211011. Hämtning ska bokas automatiskt - var tydlig med att ange om det är några särskilda tider som DHL kan hämta paketet hos er. Om ni inte har normala kontorstider, ska det gå bra att lämna in paketet hos närmaste DHL-ombud eller -terminal. Om hämtning inte bokas automatiskt, kan ni boka hämtning av paketet på föregående sida (BOKA ENBART UPPHÄMTNING). Bokning före 14.00 hämtas ofta samma dag, annars nästa vardag.

Skicka till adressen nedan (OBS, ENDAST DHL MOTTAGARFRAKT):

h:ström - Text & Kultur AB
Skiftesvägen 6
903 54 Umeå

Var vänlig och lägg med fakturan i bokförsändelsen.


Fakturaadress och -information

Var vänlig och lägg med fakturan i bokförsändelsen, om ni har möjlighet. Tänk på att vi inte godtar några andra kostnader än f-priset på de beställda böckerna. Ifall ni inte har möjlighet att bifoga fakturan i försändelsen, skicka fakturan till:

h:ström - Text & Kultur AB
Skiftesvägen 6
903 54 Umeå

Vid frågor eller funderingar, ring 090 145 405 eller skriv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

INFORMATION TILL LEVERANTÖRER

Har ni fått en beställning via Bokinfo/Bokrondellen eller på annat vis och ska skicka böcker till h:ström - Antikvariat & Bokhandel / h:ström - Text & Kultur AB?

Klicka här

Nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på antikvariatets nyhetsbrev för aktuella nyheter, information och erbjudanden.

SÄLJA BÖCKER TILL OSS

Vi köper i normala fall gärna in antikvariska böcker och boksamlingar - dock håller vi just nu på att försöka komma igång med butiken i de nya lokalerna på Grisbacka och har köpstopp ett par månader framöver. Hör gärna av er framemot våren.

ÖPPETTIDER

Vi kämpar med att få i ordning på butiken i de nya lokalerna på Skiftesvägen 6 och hoppas att kunna öppna officiellt innan jul. Vi har dock igång postorderverksamheten.

Vi sitter här på plats åtminstone 09.00-16.00 med öppen dörr.

Observera, dock: vi har inte alla böcker uppe på butikshyllorna - en hel del böcker finns på lagerhyllor eller i värsta fall i lådor och vi kan behöva någon dag på oss för att leta fram böckerna. Söker du en särskild bok och vill plocka upp den i butiken rekommenderar vi dig att lägga en beställning i vår webshop och välja leveranssätt "Hämtas i butik", så hör vi av oss när vi plockat fram din beställning. Där ser ni också preliminära leveranstider på olika böcker.

Här hittar du oss